Aperitivofat 37 cm hvit – Nella Vita

Artikkelnummer: A21216

kr665,-

Aperitivofat i hvitglasert steingods. Passer perfekt som serveringsfat til småretter, og er et dekorativt element med sin organiske fasong. Snor til oppheng følger ikke med.

Midlertidig utsolgt

Varenummer: A21216 Kategorier: , , , ,

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner37 × 19 cm

Om Nella Vita-kolleksjonen

Nella Vita Stoneware er et keramisk servise som er designet av Aina Sollie Steen og produsert i Italia. Serien finnes med hvit og svart glasur med den karakteristiske linstrukturen i overflaten.

Her har den klassiske italienske mattradisjonen vært hovedinspirasjonen med småretter som legges på fat og i boller og sendes rundt bordet og deles mellom mange mennesker.

Når de ikke er i bruk til mat er produktene dekorative i seg selv på kjøkkenbenken eller på spisebordet.

Om designeren

Aina er en norsk billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. Hun designer en interiørkolleksjon for Lama under navnet Aina Sollie Steen Collection med lykter, fat og duftlys i tillegg til serviset Nella Vita Stoneware.

Mennesker er alltid i sentrum for Ainas arbeid, til tross for at hennes jobb ofte er å fylle rom med ting. Men det er mennesker som bor der, og deres behov er det viktigste når man jobber med innredning mener Aina.

Les mer om designsamarbeidet mellom Aina Sollie Steen og Lama.

Vedlikehold

Nella Vita-serviset tåler oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Aperitivofat 37 cm hvit – Nella Vita”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Til toppen