Mer eventyrlig oppussing – Halvor Bakke

Artikkelnummer: 10128

kr515,-

I boken Mer eventyrlig oppussing tar Halvor Bakke deg med til fjells, sjøs og skogs for å pusse opp og innrede forskjellige hytter.

(Forhandlere bes kontakte forlaget for direktebestilling.)

På lager

Lagervare - forventet levering 3-5 dager

Fri frakt over 1000,- 14 dagers angrerett Flere sikre betalingsalternativer
Varenummer: 10128 Kategorier: ,

Beskrivelse

(Forhandlere bes kontakte forlaget for direktebestilling.)

I Mer eventyrlig oppussing tar interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke deg med til fjells, sjøs og skogs for å pusse opp og innrede forskjellige hytter. Du får innblikk i hvordan han og hans team forvandler middelmådige feriesteder til perler. Her er fokus på hvordan du med praktiske løsninger kan oppnå din «hytteluksus» eller ditt hytteparadis. Boka viser hytter fra siste sesong av Eventyrlig oppussing og inneholder også Halvors eget paradis og private hytte, Boblebu. Du får se hvordan han har pusset opp og innredet dette praktfulle og inspirerende stedet.

Veldig mange drømmer om et sted hvor de kan leve tett på naturen, og hyttedrømmen er herværende for de fleste av oss. Hvordan gjøre hytta like forlokkende inni som naturen er utenfor, viser Halvor Bakke deg i denne boka.

Halvor Bakke er Norges mest profilerte interiør- og møbeldesigner. Han er programleder for suksesserien Eventyrlig oppussing. I tillegg jobber han som interiørdesigner med møbelkolleksjon for Bohus, glass og bestikk for Magnor Glassverk, fargekart for Jotun og egen interiørkolleksjon for Lama. Han har over 150 000 følgere på Instagram og har skrevet flere bøker.

Tilleggsinformasjon

Innbinding

Innbundet

Utgivelsesår

2019

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mer eventyrlig oppussing – Halvor Bakke”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Til toppen