Kjøpsbetingelser

Betingelser for prvatkjøp hos Lama.com

(For forhandlere se lenger ned..)

annenetage_hjerte-2Tilbakemeldinger eller spørsmål angående handelen eller annet er hjertelig velkomne, så ikke nøl med å ta kontakt.

annenetage_hjerte-2Priser/varer: Alle priser er oppgitt inklusiv mva. Prisene skal være det samme som i butikk, og vi tar forbehold om at det kan være feil. Selv om varen er i vår nettbutikk tar vi forbehold om at den kan være utsolgt. Er dette tilfelle tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

annenetage_hjerte-2

Betaling:  KLARNA faktura eller KLARNA delbetaling.

annenetage_hjerte-2Frakt/Levering: Vi leverer til hele Norge, og fraktgebyret er bare 99 kroner. For varekjøp over 1000 kr betaler vi all frakt.
Vi sender ut varer mandag, onsdag og fredag, forventet levering er innen 5 virkedager fra bestilling.

annenetage_hjerte-2Reklamasjon: Om det er oppstått skader på varen ber vi deg ta kontakt med oss umiddelbart på post@lama.com, senest 2 dager etter at varen er mottatt. Vær oppmerksom på at varer fra Lama er alle håndlagde, og produktene vil derfor aldri være helt like, men i stedet unike.

annenetage_hjerte-2Uavhentede pakker: Alle ordre er bindende og hvis du ikke henter pakken du har mottatt blir du belastet med et gebyr på 300 kr for å dekke våre omkostninger. Eventuelt restbeløp blir kreditert til ditt kort/kontonummer via Klarna.

annenetage_hjerte-2Står det minste bestillingsantall vedrørende et produkt gjelder dette KUN FOR FORHANDLERE.

annenetage_hjerte-2Angrefrist: Du har 14 dagers angrefrist, og vi refunderer betalingen straks vi har mottatt varene. Varene må tilbakeleveres ubrukt og i original emballasje. Angrerettskjema ligger ved alle forsendelser, og må fylles ut og leveres med varene. Du må selv dekke fraktkostnader forbundet med retur.

annenetage_hjerte-2Personvern: Kundedata blir ikke delt med/solg til en tredje part, og de oppbevares ifølge norsk lov.

annenetage_hjerte-2Kopirett: Alle bilder og informasjon på www.lama.com er rettighetsbeskyttet og kan ikke brukes uten tillatelse. Ønsker du å benytte noe ber vi deg ta kontakt med oss

Vi sender ikke til Svalbard.

Vilkår Forhandlere

annenetage_hjerte-2Vi har et minste bestillingsantall på alle våre produkter som man må forholde seg til da det kommer pakket slik i esker.

annenetage_hjerte-2Forhandlere handler til nettopris, riktig pris vil stå oppgitt når du logger inn.

annenetage_hjerte-2Stylister/interiørdesignere/arkitekter vil få egene rabatter, disse vil også stå oppgitt når du logger inn
Handler du for mer enn 25 000,- vil du få forhandler rabatt, dette vil bli justert en gang i året

annenetage_hjerte-2Ordre for over 25 000 er fraktfritt, følgende re-bestillinger samme sesong er fraktfri grense kun: 10.000

annenetage_hjerte-2Småordre gebyr på 300,- på ordre under 1500,-

annenetage_hjerte-2Handler du får mer enn 60 000,- pr år vil du komme på vår forhandlerliste på vår nettside.

annenetage_hjerte-2Reklamasjoner sendes til reklamasjon@lama.com innen 30 dager fra varen er mottatt. Du er selv ansvarlig for å sjekke din sending med varer når de ankommer din butikk.

annenetage_hjerte-2

Spesial tilbud/SALG her gjelder en annen kalkyle for sluttforbruker enn hva det gjør for forhandler/stylister, sjekk derfor alltid ordrebekreftelse utsendt på mail fra oss i Lama og ikke fra nettbutikk.

annenetage_hjerte-2Kunder med lav kreditt rating må forhåndsbetale

OBS! Sjekk ALLTID ordrebekreftelse i PDF som du får personlig fra oss i Lama på mail etter vi har lagt inn ordren din fra nettbutikk. Feil med bestillingen kan forekomme, så gi oss beskjed umiddelbart hvis noe skulle være feil eller om du ikke hører noe fra oss. 

Bli med på ventelisten We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.