Topp 3 interiørtrender for våren 2020

Topp 3 interiørtrender for våren 2020

For mange av oss er starten på et nytt år synonymt med å reflektere over hva vi kan forandre og forbedre, ikke bare i livene våre, men også i hjemmene våre.

Etter en lang og mørk vinter er vi nå klare for vår og lysere tider, og det reflekteres ofte i interiøret. Vi har tatt en titt på interiørtrendene for 2020 og plukket ut våre topp tre favoritt-trender!

FARGER!
I Lama elsker vi farger og fremover kommer vi til å se mer og mer av de lune, varme fargene i trendbildet. De kalde gråfargene som har dominert de siste årene byttes ut med myk beige/greige/brun, og blandes med farger som korall, lyseblått og mintgrønt. Fargepaletten er inspirert av 70- og 80-tallet, med innslag av det lekne 90-tallet. Vi vil ha det personlig, koselig og lunt hjemme, og fargene vi velger reflekterer dette.

De dyktige damene i produksjonsteamet til Lama liker å ligge ett hakk foran, og har designet årets vårkolleksjon med farger og materialer med nettopp disse kvalitetene.

 

EKTE MATERIALER
Trendforskerne beskriver et behov for å omgi oss med noe som kjennes trygt og «ekte» i en verden som er preget av uro og utrygghet. Det ser vi i materialene vi velger til hjemmene våre – det er heltre, det er betong, det er ull, lin og keramikk! Vi trenger at tingene våre er solide og laget av kvalitetsmaterialer som vi kan kjenne oss trygge på at vi vil ha lenge.
 

BÆREKRAFTIG OG GRØNT
Den tredje trenden vi er ekstra begeistret for å se at vil vokse fremover, henger sammen med ønsket om ekte materialer – nemlig det som har vært Lamas grunnprinsipp siden oppstarten i 2004: Bærekraftig design. Har bruk og kast endelig blitt litt «harry»? Vi håper det!

Fremover vil vi i følge trendforskerne fokusere mer på å velge holdbare produkter som er produsert under etisk forsvarlige forhold, både for mennesker, dyr og planeten vår. Vi vil heller fornye det vi allerede har, reparere eller bytte med hverandre, enn å kaste og kjøpe nytt. Interessant nok ser vi også at den «grønne» trenden tolkes helt bokstavelig ved at vi igjen fyller hjemmene våre med massevis av grønne planter. Jungel hjemme! Vi digger det!

årets vårkolleksjon fra Lama finner du materialer som farget glass, tekstiler i lin og bomull, heltre, betong og keramikk. De fleste av produktene er håndlaget av dyktige produsenter vi har samarbeidet med lenge, og som vi har et nært forhold til. Vi håper du finner noe som faller i smak og at du vil ha glede av det i mange år!

Miljøtips! Bestill sammen med en venn. Jo færre pakker som må fraktes, jo bedre for miljøet – og vi spanderer frakten når totalverdien på ordren er over 1200 kr!