Frakt

Vi leverer til adresser i Norge, bortsett fra Svalbard.

Du får gratis standardfrakt på bestillinger over 1000,-. For bestillinger under dette beløpet er fraktkostnaden 49,- for små, lette pakker og fra 89,- for større pakker. Levering hjem har fraktkostnad 150,-, og handler du for over 4000,- spanderer vi hjemlevering.

Pakkene sendes med Postnord eller Posten/Bring og kan spores med sporingskoden du mottar på e-post.

Varer sendes fra vårt lager mandag, onsdag og fredag. Forventet leveringstid er ca. 5 virkedager fra bestilling. I spesielt travle perioder (salg, høytider el.) kan det ta noe lenger tid.

Hente selv – pick-up fra vårt lager
Det er gratis å hente pakker selv på vårt lager på Eiksmarka i Bærum. Bestillinger som er registrert før kl. 08.00 på hverdager kan normalt hentes etter kl. 13.00 neste dag*, du vil få en hentemelding så snart pakken din er klar.
Pakker kan hentes mellom kl. 06.00 og 22.00 (man-søn) og må hentes innen 14 dager.

Vis hentested i kart →

(*Vi tar forbehold om forsinkelser pga. uforutsette hendelser ifbm. lagerbeholdning, bemanning el.)

Kansellering/endring på bestilling
Vi ønsker at du skal motta pakken din så raskt som mulig, bestillinger behandles og pakkes derfor fortløpende på lageret, og det er derfor ikke mulig å kansellere eller endre en registrert bestilling.

Uavhentede pakker
Alle bestillinger på lama.com er bindende.

Hvis du ikke henter pakken du har mottatt og den kommer i retur til oss, vil du bli belastet med et gebyr på 300,- for å dekke våre administrasjonskostnader. Dette gjelder også for "hent selv".

Eventuelt restbeløp blir kreditert via den betalingsløsningen du valgte ved bestilling.