Frakt, retur & reklamasjon

Frakt

Vi leverer til adresser i Norge, bortsett fra Svalbard.

Du får gratis standardfrakt på bestillinger over 1000,-. For bestillinger under dette beløpet er fraktkostnaden 49,- for små, lette pakker og fra 89,- for større pakker. Levering hjem har fraktkostnad 150,-, og handler du for over 4000,- spanderer vi hjemlevering.

Pakkene sendes med Postnord eller Posten/Bring og kan spores med sporingskoden du mottar på e-post.

Varer sendes fra vårt lager mandag, onsdag og fredag. Forventet leveringstid er ca. 5 virkedager fra bestilling. I spesielt travle perioder (salg, høytider el.) kan det ta noe lenger tid.

Hente selv – pick-up fra vårt lager
Det er gratis å hente pakker selv på vårt lager på Eiksmarka i Bærum. Bestillinger som er registrert før kl. 08.00 på hverdager kan normalt hentes etter kl. 13.00 neste dag*, du vil få en hentemelding så snart pakken din er klar.
Pakker kan hentes mellom kl. 06.00 og 22.00 (man-søn) og må hentes innen 14 dager.

Vis hentested i kart →

(*Vi tar forbehold om forsinkelser pga. uforutsette hendelser ifbm. lagerbeholdning, bemanning el.)

Kansellering/endring på bestilling
Vi ønsker at du skal motta pakken din så raskt som mulig, bestillinger behandles og pakkes derfor fortløpende på lageret, og det er derfor ikke mulig å kansellere eller endre en registrert bestilling.

Uavhentede pakker
Alle bestillinger på lama.com er bindende.

Hvis du ikke henter pakken du har mottatt og den kommer i retur til oss, vil du bli belastet med et gebyr på 300,- for å dekke våre administrasjonskostnader. Dette gjelder også for "hent selv".

Eventuelt restbeløp blir kreditert via den betalingsløsningen du valgte ved bestilling.

Bytte & retur

Som privatkunde har du 30 dager angrerett på varer kjøpt i nettbutikken.

Last ned returskjemaet vårt, skriv det ut og fyll inn alle feltene.

Pakk varen(e) godt inn og legg returskjemaet med i pakken. Varer må returneres ubrukt og i original emballasje.

Du er selv ansvarlig for å dekke fraktkostnader forbundet med retur. (Her kan du lese hvorfor) Pakker som sendes mot postoppkrav vil ikke bli hentet ut. Vi kan ikke ta ansvar for pakker som forsvinner eller blir ødelagt på vei til oss, så hvis du vil være på den sikre siden kan det være lurt å velge sporbar forsendelse. Vi anbefaler Norgespakke fra Posten.

Det er kun mulig å levere returer direkte til lageret vårt dersom du valgte "hent selv" som fraktmetode da du bestilte.

Hvis du vil bytte til en annen vare, må du selv legge inn en ny bestilling i nettbutikken.

Det kan være 3-4 uker behandlingstid på returer. Så snart vi har mottatt og behandlet returen din, refunderer vi pengene via den betalingsløsningen du valgte ved bestilling. Hvis du returnerer hele bestillingen og du betalte frakt for å motta pakken, refunderer vi også det opprinnelige fraktbeløpet. Ved delretur refunderes kun beløpet for den returnerte varen. Merk at det kan ta opptil 14 dager fra vi refunderer beløpet til pengene er tilbake på din konto.

Hvis du valgte fakturabetaling fra Klarna da du bestilte, kan du selv utsette forfallsdatoen på www.klarna.com for å unngå et eventuelt purregebyr når du skal returnere hele eller deler av bestillingen. Du er selv ansvarlig for å dekke eventuelle purregebyr fra Klarna.

Returadresse:
Lama AS
Listuveien 15
1359 Eiksmarka

NB! Vi kan ikke motta hentevarsel som sms.

Reklamasjon

Du er selv ansvarlig for å kontrollere varen(e) du har bestilt idet du mottar pakken. Hvis du har mottatt feil vare, eller en vare med skader eller mangler, ber vi deg kontakte oss på e-post post@lama.com med ditt ordrenummer, samt beskrivelse og bilde(r) av varen og varens feil.

En skade/mangel på varen skal meldes innen rimelig tid, og senest tre måneder, etter at du oppdaget eller burde oppdaget den.

Ved godkjent reklamasjon dekker vi en eventuell returkostnad og sender deg en ny vare. Retur av varer ved reklamasjon må avtales med oss på forhånd, slik at vi kan sende deg en ferdigfrankert returetikett. Vi refunderer ikke utlegg til returporto. Pakker som returneres mot postoppkrav vil ikke bli hentet ut. 

Vi tar forbehold om at varen kan være utsolgt slik at det ikke er mulig å sende en erstatningsvare, da refunderer vi isteden beløpet for reklamasjonsvaren.